Marcipaninė tešla su grietinėle
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
100 ml | Grietinėlė |
0,5 stiklinė | Miltai |
100 g | Migdolų miltai |
2-3-4 šlakelis | Migdolų esencija |
250 g | Cukraus pudra |
pagal skonį | Maistiniai dažai raudoni |
Gaminimas:
Miltus sumaišykite su grietinėle dubenyje taip, kad neliktų gumuliukų. Tuomet dubenį su miltais įstatykite į verdančio vandens vonelę ir kaitinkite, kol masė sutirštės ir atšoks nuo dubens sienelių.
Masę atvėsinkite, sudėkite maltus migdolus, cukraus pudrą, įlašinkite migdolų esencijos, valgomųjų dažų ir išminkykite iki vientisos masės.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.