Marcipaninė tešla
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
400 g | Migdolai |
200 g | Cukraus pudra |
200 g | Cukrus |
1 stiklinė | Vanduo |
Gaminimas:
Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą. Jį pakaitinkite 20–30 sekundžių. Migdolus sumalkite kavamale. Į juos įmaišykite cukraus pudrą. Nuolat maišydami migdolų ir pudros masę, į ją maža srovele supilkite sirupą.
Gerai išmaišykite, o paskui minkykite rankomis, kol išeis vientisa elastinga masė, primenanti plastiliną. Iš jos galima lipdyti įvairias figūrėles bei puošmenas konditerijos gaminiams arba ją naudoti įdarams.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.