Meksikietiska vištiena
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
500 g | Vištienos krūtinėlių filė |
3 šaukštas | Pomidorų padažas |
1,5 šaukštelis | Aitriosios paprikos milteliai |
0,5 šaukštelis | Cukrus |
30 ml | Laimo vaisių sultys |
1 šaukštelis | Alyvuogių aliejus |
300 g | Konservuotos saldžiosios paprikos |
2 vnt. | Pomidorai |
1 vnt. | Svogūnai |
sauja | Petražolės |
sauja | Kalendros |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Vištienos krūtinėlę perpjaukite į keturias plokščias dalis, uždenkite plėvele ir padaužykite.
Marinatui sumaišykite pomidorų padažą, prieskonius, cukrų, citrinos sultis, aliejų, druską, papriką ir išplakite.
Apliekite marinatų vištienos filė ir palikite pastovėti 10 min.
Pakepkite vištienos filė 12 – 15 min. (praėjus pusei laiko, apverskite kitą pusę).
Salotoms sumaišykite supjaustytas paprikas, pomidorus, svogūną, kalendrą, jei reikia, įberkite druskos.
Patiekite vištieną su salotomis ir kukurūziniais paplotėliais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.