Mėsos kukuliai su baltu padažu

Ingredientai:

800 g Kiaulienos faršas
2 skiltelė Česnakai
2 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Malti džiūvėsėliai
100 ml Pienas
žiupsnelis Kvepiantys pipirai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
4 šaukštas Bruknių uogienė
3 šaukštas Sviestas
50 g Miltai
180 ml Pienas
600 ml Vištienos sultinys
pagal skonį Druska

Gaminimas:

Česnaką susmulkinkite, tada sumaišykite visus produktus kukuliams.

Nulipdykite iš faršo nedidelius kukulius, sudėkite į kepimo indą, uždenkite foliją ir kepkite 220 laipsnių orkaitėje 15 – 20 min.

Padažui pakaitinkite sviestą keptuvėje, suberkite miltus, maišydami 2 – 3 min. pakepkite (miltai neturi paruduoti). Po truputį supilkite pieną, tada – pašildytą sultinį. Įberkite druskos ir kaitinkite, kol padažas sutirštės (turėtų būti grietinės konsistencijos).

Sudėkite iškepusius kukulius į indą, apliekite padažu.

Išmaišykite ir patiekite su bruknių uogiene ar pasigamintomis salotomis.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.