Migdoliniai morengai

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušinių baltymai
2 stiklinė Migdolų miltai
2 stiklinė Cukraus pudra
1 stiklinė Cukrus
1/2 šaukštelis Migdolų esencija
1/2 šaukštelis Vanilės ekstraktas

Gaminimas:

Plakdami kiaušinių baltymus po truputį berkite cukrų ir plakite iki gražios vientisos, blizgančios masės. Tuomet supilkite migdolų bei vanilės esencijas ir atsargiai išmaišykite. Į baltymų masę suberkite migdolų miltus, cukraus pudrą ir atsargiai pamaišykite.

Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos suformuokite morengus ir juos palikite 60–80 min., kad masė sukietėtų. Tada dėkite į įkaitintą iki 150 °C temperatūros orkaitę ir kepkite apie 10 min.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.