Migdolinis kokteilis

Ingredientai:

1 sauja Migdolai
1 stiklinė Vanduo
3 vnt. Datulės
1/2 šaukštelis Cinamonas
žiupsnelis Mėtos (šviežios)

Gaminimas:

Iš vakaro migdolus užmerkite vandenyje. Ryte juos nuplaukite ir įpylę stiklinę vandens gerai sutrinkite trintuvu. Gautą pieną perkoškite, supilkite atgal į trintuvo indą ir dar kartą pertrinkite su datulėmis, cinamonu ir mėtų lapeliais, kol masė taps vienalytė. Datules galite pakeisti šaukšteliu medaus.

Kokteilį galima atšaldyti įdėjus į šaldiklį ar pridėjus ledukų, arba gerti iš karto, papuošus cinamono lazdele ar skiltele kokoso.

Riešutų pienas gali tapti pagrindu bet kokiam maistingam kokteiliui. Jį galima ruošti iš stiklinės vandens ir bet kokių nekepintų riešutų ar sėklų: lazdyno riešutų, sezamų, aguonų, saulėgrąžų, moliūgo sėklų. Prieš trinant riešutus ar sėklas reikia kelias valandas pamirkyti, o sutrynus – perkošti per marlę ar sietelį.

Porcijos: 1
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.