Mišrainė su sūdytomis žaliuokėmis

Ingredientai:

300 g Sūdytos žaliuokės
2 vnt. Burokėliai
1 stiklinė Konservuoti žalieji žirneliai
1 stiklinė Virti grikiai
0,5 vnt. Porai
žiupsnelis Krapai
1 šaukštas Actas
1 šaukštas Vanduo
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Cukrus
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Burokėlius išvirkite ir supjaustykite kubeliais. Grikius išvirkite pasūdytame vandenyje.

Išmirkytus grybus užpilkite acto ir vandens mišiniu, gerai išmaišykite ir palaikykite apie 30 min. Į dubenį suberkite burokėlius, konservuotus žirnelius, grikius, griežinėliais supjaustytus porus ir pamarinuotus grybus.

Mišrainę paskaninkite cukrumi, druska, maltais juodaisiais pipirais. Supilkite aliejų ir išmaišykite. Puoškite gražesnėmis grybų kepurėlėmis, porais ir krapų šakelėmis.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.