Moliūgų ir saulėgrąžų kotletai

Ingredientai:

220 g Moliūgų sėklos
260 g Saulėgrąžos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Obuoliai
5 vnt. Džiovinti abrikosai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
30 g Džiovinti pomidorai
5 g Petražolės
1 skiltelė Česnakai
1/2 šaukštelis Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Druska

Gaminimas:

Norint pasigaminti šį žaliavalgišką skanėstą, reikės džiovyklės ir aštuonių valandų kantrybės.

Džiovintus pomidorus valandą pamirkykite šaltame vandenyje. Iš paprikos išimkite sėkleles, nulupkite obuolį. Pomidorus, petražoles, česnakus, abrikosą smulkiai supjaustykite. Saulėgrąžas sumalkite su kavamale ar trintuvu į miltus.

Visus komponentus, išskyrus saulėgrąžų miltus ir pusės paprikos, sutrinkite trintuvu iki vientisos masės ir nulipdykite kotletus. Kotletus sudėkite į džiovyklę ir džiovinkite apie aštuonias valandas daugiausiai 46 laipsnių temperatūroje. Turi išeiti 12 nedidelių kotletų.

Su džiovinimu kotletų gamybai reikės 10 valandų.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 600min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.