Morkų pyragas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
5 vnt. | Kiaušiniai |
350 g | Cukrus |
335 ml | Aliejus |
500 g | Morkos |
300 g | Miltai |
2 šaukštelis | Kepimo milteliai |
150 g | Graikiniai riešutai |
šaukštelis | Cinamonas |
120 g | Sviestas |
150 g | Cukraus pudra |
šlakelis | Vanilės ekstraktas |
300 g | Maskarponės sūris |
Gaminimas:
Kiaušinius plakite su cukrumi, kol masė padidės.
Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu. Viską sudėkite į vieną puodą su tarkuotomis morkomis ir gerai išmaišykite.
Ten pat supilkite aliejų ir suberkite smulkintus riešutus. Dar kartą gerai viską išmaišykite ir gautą masę sukrėskite į sviestu pateptą formą.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 25–35 minutes.
Aptepui visus reikalingus produktus supilkite į vieną puodą ir gerai išsukite. Iškepusį pyragą atšaldykite ir aptepkite sūrio mase. Laikykite šaltai.
Porcijos: 10
Pagaminamas per: 0min.