Naminiai ledai su Rokforo sūriu

Ingredientai:

733 g Pienas (naminis, nenugriebtas)
23 g Grietinėlė (riebi)
19 g Nugriebto pieno milteliai
130 g Cukrus
4 g Druska
80 g Rokforo sūris

Gaminimas:

Supilkite pieną ir grietinėlę į didelį puodą ir maišydami pilkite pieno miltelius. Supylę miltelius, gerai pertrinkite smulkintuve.

Masei pasiekus tinkamą karštį greitai atšaldykite puodo turinį iki 4 laipsnių ir sudėkite Rokforo sūrį.

Palikite masę bręsti per naktį, o vėliau suplakite su naminių ledų gaminimo aparatu pagal gamintojo instrukciją.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.