Naminiai rusiški koldūnai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
600 g | Miltai |
250 ml | Vanduo |
1 vnt. | Kiaušiniai |
pagal skonį | Druska |
100 g | Jautienos faršas |
100 g | Kiaulienos faršas |
100 g | Avienos faršas |
100 ml | Vanduo |
1 vnt. | Svogūnai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Pavyzdžiui, padažą galima paruošti ir smulkiai pjaustytų sūdytų gelsvųjų piengrybių ir svogūnų, sumaišytų su grietine. Galima pamarinuoti svogūnus spanguolių sultyse, pagardintose druska ir pipirais.
Dar vienas puikus padažas – pakepinti svogūnai, sumaišyti su grietinėle. Neabejotinai pats tradiciškiausias padažas – ištirpintas sviestas su grietine.
Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.
Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite. Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.