Naminiai rusiški koldūnai

Ingredientai:

600 g Miltai
250 ml Vanduo
1 vnt. Kiaušiniai
pagal skonį Druska
100 g Jautienos faršas
100 g Kiaulienos faršas
100 g Avienos faršas
100 ml Vanduo
1 vnt. Svogūnai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Pavyzdžiui, padažą galima paruošti ir smulkiai pjaustytų sūdytų gelsvųjų piengrybių ir svogūnų, sumaišytų su grietine. Galima pamarinuoti svogūnus spanguolių sultyse, pagardintose druska ir pipirais.

Dar vienas puikus padažas – pakepinti svogūnai, sumaišyti su grietinėle. Neabejotinai pats tradiciškiausias padažas – ištirpintas sviestas su grietine.

Labai smulkiai supjaustykite mėsą ir svogūną. Supilkite vandenį, įberkite prieskonių – viską išmaišykite ir valandai palikite. Per tą laiką pasiruoškite tešlą. Miltus persijokite. Viduryje padarykite duobutę ir supilkite vandenį. Įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir viską maišykite 15-20 minučių.

Paruoštą tešlą plonai iškočiokite, išpjaukite maždaug keturių centimetrų skersmens apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite po šaukštą faršo, sulenkite, o kraštus gerai užspauskite. Koldūnus virkite sūdytame vandenyje ir valgykite su norimu padažu.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.