Obuolių sūris

Ingredientai:

7 kg Obuoliai
1,5 kg Cukrus
2 šaukštas Cinamonas
2 šaukštas Apelsino žievelė

Gaminimas:

Obuoliai nulupami, supjaustomi skiltelėmis ir užbarstomi cukrumi.
Kitą dieną sultys nupilamos, pavirinamos, kol liks pusė, paskui sudedami obuoliai, prieskoniai ir verdama 40 minučių. (turint tinkamą indą galima virti orkaitėje, taip neprisvils).

Norint kad sūris būtų margas, dalis obuolių sudedama prieš baigiant virti.

Išvirusi masė sukrečiama į kokį nors vandeniu suvilgytą indą, sulyginamas paviršius ir paliekama sustingti. Paskui sūris iškrečiamas, truputį apdžiovinamas, suvyniojamas į pergamentą
Ir laikomas sausoje vėsioje vietoje.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.