Omletas su grybais

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
200 g Pievagrybiai
1 vnt. Svogūnai
50 ml Pienas
4 šaukštas Aliejus
žiupsnelis Petražolės
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Atskirti trynius nuo baltymų. Trynius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais. Baltymus suplakti ir atsargiai sumaišyti su tryniais.

Pakaitinti keptuvėje pusę sviesto, supilti kiaušinių mišinį. Sumažinti ugnį ir kepti 7 minutes. Uždengti dangčiu ir kepti dar 3 minutes.

Grybus supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną susmulkinti ir apkepinti likusiame aliejuje 5 min. Sudėti grybus ir viską kepti dar 8 min.

Pabarstyti petražolėmis, druska ir pipirais. Sudėti grybus ant omleto ir patiekti.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 25min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.