Omletas su grybais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
4 vnt. | Kiaušiniai |
200 g | Pievagrybiai |
1 vnt. | Svogūnai |
50 ml | Pienas |
4 šaukštas | Aliejus |
žiupsnelis | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Atskirti trynius nuo baltymų. Trynius sumaišyti su pienu, druska ir pipirais. Baltymus suplakti ir atsargiai sumaišyti su tryniais.
Pakaitinti keptuvėje pusę sviesto, supilti kiaušinių mišinį. Sumažinti ugnį ir kepti 7 minutes. Uždengti dangčiu ir kepti dar 3 minutes.
Grybus supjaustyti plonais griežinėliais. Svogūną susmulkinti ir apkepinti likusiame aliejuje 5 min. Sudėti grybus ir viską kepti dar 8 min.
Pabarstyti petražolėmis, druska ir pipirais. Sudėti grybus ant omleto ir patiekti.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 25min.