Omletas su pupelėmis

Ingredientai:

700 g Šparaginės pupelės
10 vnt. Vyšniniai pomidoriukai
5 vnt. Kiaušiniai
4 šaukštas Pienas
120 g Fermentinis sūris
1 šaukštelis Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
žiupsnelis Malti džiūvėsėliai

Gaminimas:

Šaldytas arba šviežias pupeles 10 minučių pavirkite vandenyje. Po to vandenį nupilkite.

Kiaušinius išplakite, suberkite tarkuotą fermentinį sūrį, supilkite pieną, pagal skonį paskaninkite druska bei pipirais. Viską gerai išmaišykite.

Kepimo formą ištepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais.

Tuomet į paruoštą skardą sudėkite supjaustytas virtas pupeles, supilkite kiaušinių plakinį. Išdėliokite perpjautus pusiau vyšninius pomidoriukus ir užbarstykite sūrio.

20 minučių kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 30min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.