Pasninko virtinukai su raugintais kopūstais ir grybais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
3 stiklinė | Miltai |
3 šaukštas | Aliejus |
1 stiklinė | Vanduo verdantis |
žiupsnelis | Druska |
300 g | Rauginti kopūstai |
150 g | Pievagrybiai ar kitokie grybai |
1 vnt. | Svogūnai |
2 šaukštas | Aliejus |
žiupsnelis | Krapai |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Į dubenį suberkite dvi stiklines miltų, druską ir supilkite aliejų. Gerai patrinkite tarp rankų, tada užpilkite stikline verdančio vandens ir gerai išmaišykite. Kai nebeliks gumuliukų, suberkite likusius miltus ir užminkykite tešlą.
Įdarui pievagrybius supjaustykite kubeliais. Jei naudojate kitokius grybus, juos išvirkite, o tada supjaustykite kubeliais.
Svogūną supjaustykite kubeliais, pakepkite aliejuje.
Aliejuje pakaitinkite kopūstus, suberkite grybus, svogūnus, krapus, išmaišykite.
Tešlą iškočiokite, išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite įdaro, kraštus užsukite.
Dėkite virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį, virkite, kol išvirs. Prieš patiekdami į stalą apšlakstykite aliejumi.