Pekino antis
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
2,5 kg | Antis |
2 šaukštas | Sojos padažas |
2 šaukštas | Medus |
1 šaukštelis | Kiniški prieskoniai |
1 vnt. | Granatai |
1 vnt. | Apelsinai |
Gaminimas:
Antį gerai nuplaukite, perpjaukite pusiau. Anties krūtinėlę keliose vietose įpjaukite 3-4 centimetrus. Iš medaus, sojų padažo, kiniškų prieskonių ir druskos pasigaminkite marinatą. Abi anties dalis gerai įtrinkite marinatu ir palikite 10-12 valandų.
Tuomet antį kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 1-1,5 valandos. Keptą antį papuoškite salotų lapais, granatais ir apelsinais.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.