Persimonų ir ledų tortas
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 vnt. | Biskvito lakštai |
500 g | Ledai vaniliniai |
2 stiklinė | Persimonai trinti |
1 stiklinė | Cukrus |
0,5 šaukštelis | Druska |
0,5 šaukštelis | Džiovinto imbiero milteliai |
1 šaukštelis | Cinamonas |
1 šaukštelis | Vanilinis cukrus |
1,5 stiklinė | Grietinėlė |
0,5 stiklinė | Migdolai smulkinti |
Gaminimas:
Torto lakštą įdėkite į tortinę formą aukštais kraštais. Vos aptirpusius ledus išsukite ir užtepę ant torto lakšto padėkite į šaldymo kamerą. Tuo metu persimonų masę išsukite su cukrumi, druska ir kitais prieskoniais.
Atsargiai įmaišykite plaktą grietinėlę. Šią masę užtepkite ant sustingusio ledų sluoksnio ir vėl padėkite į šaldymo kamerą. Laikykite 4 val. Paruoštą tortą papuoškite migdolais ir plakta grietinėle.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 300min.