Pikantiški blyneliai
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
6 šaukštas | Avižiniai dribsniai (greito paruošimo) |
2 šaukštas | Varškė |
1 vnt. | Kiaušinių baltymai |
1 vnt. | Česnakai |
žiupsnelis | Itališki prieskoniai |
žiupsnelis | Džiovintos saldžiosios paprikos |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 šaukštas | Aliejus |
4 vnt. | Pievagrybiai |
sauja | Špinatai |
2 riekelě | Kumpis |
30 g | Fetos sūris |
Gaminimas:
Puode sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.
Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.
Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.
Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.