Pikantiški blyneliai

Ingredientai:

6 šaukštas Avižiniai dribsniai (greito paruošimo)
2 šaukštas Varškė
1 vnt. Kiaušinių baltymai
1 vnt. Česnakai
žiupsnelis Itališki prieskoniai
žiupsnelis Džiovintos saldžiosios paprikos
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Aliejus
4 vnt. Pievagrybiai
sauja Špinatai
2 riekelě Kumpis
30 g Fetos sūris

Gaminimas:

Puode sumaišykite avižinius dribsnius, varškę, kiaušinių baltymus, įpilkite vandens pagal poreikį. Sudėkite česnaką, itališkus prieskonius, raudonųjų ankštinių pipirų prieskonius, druską ir juoduosius pipirus. Viską suplakite.

Paruoškite keptuvę – įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Pakepkite grybus karštoje keptuvėje penkias-septynias minutes, atidėkite į šalį.

Paruoškite didelę troškintuvę – patepkite aliejumi, įkaitinkite. Kepkite varškės mišinį, kol ant viršaus ims formuotis burbulai. Apverskite blyną ir kepkite, kol paruduos, nuimkite nuo ugnies. Užberkite grybus ant vienos pusės blyno, juos pabarstykite špinatais, kumpiu ir feta. Sulankstykite blyną.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.