Pikantiškos kepenėlės

Ingredientai:

350 g Jautienos kepenėlės
250 g Rudieji pievagrybiai
1 šaukštelis Aliejus
1 vnt. Svogūnai
25 ml Brendis
1 šaukštas Grūdėtosios garstyčios
150 g Grietinė
125 g Jogurtas (natūralus)
100 g Špinatai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Grybus nuplaukite ir supjaustykite skiltelėmis. Kepenėles supjaustykite pailgais gabaliukais.

Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir 5 min. pakepinkite svogūnus. Padidinkite ugnį ir sudėkite grybus. Kepkite 5 min. arba dar ilgiau, kol keptuvėje neliks skysčių.

Sudėkite į keptuvę kepenėles ir pamaišydami kepkite 5 min. Jei pageidaujate, apšlakstykite brendžiu.

Sukrėskite į keptuvę grietinę, jogurtą, garstyčias. Padažą užvirinkite, bet nevirkite. Nukelkite keptuvę nuo ugnies, apibarstykite špinatais. Pagal skonį pasūdykite, įberkite pipirų.

Patiekite su bulvių koše arba virtais ryžiais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 35min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.