Plovas kitaip
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
250 g | Kiaulienos faršas |
250 g | Jautienos faršas |
400 g | Makaronai |
200 g | Konservuoti žirneliai |
2 vnt. | Pomidorai |
2 vnt. | Saldžiosios raudonosios paprikos |
žiupsnelis | Aitriosios paprikos milteliai |
pagal skonį | Česnakai |
žiupsnelis | Maltos mėsos prieskoniai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
4 šaukštas | Saulėgrąžų aliejus |
Gaminimas:
Pirmiausia paruošiame faršą, įdedame pipirų, druskos, įspaudžiame česnako. Viską suminkome. Galima palikti kuriam laikui, kad mėsa įsigertų česnako.
Į keptuvę įpilam saulėgrąžų aliejaus. Tada dedame faršą, pasklaidome mažais gabalėliais ir ant mažos ugnies kepame apie 30-40 min. uždengus keptuvę dangčiu.
Paėmus didesnį puodą verdame makaronų košę. Įdedam žiupsnelį druskos, įpilam du šaukštus aliejaus.
Į keptuvę su faršu įdedame žirnelius, supjaustytus pomidorus, paprikas, įspaudžiame česnako ir pabarstome prieskoniais. Viską išmaišome ir pakepame dar apie 15-20 min. ant mažos ugnies.
Į išvirtą makaronų košę sudedame pakeptą faršą ir viską išmaišome. Patroškiname apie 5-10 min maišydami.
Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.