Prancūziškas šnicelis su sūrio plutele

Ingredientai:

560 g Jautienos nugarinė
12 skiltelė Česnakai
3 vnt. Kiaušiniai
3 šaukštas Aliejus
40 g Sviestas
75 g Fermentinis sūris
1 šaukštas Cukrus
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
500 g Šaldyti žirneliai
2 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Citrinų sultys
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Nuvalytas česnako skilteles suberti į sūdytą vandenį ir virti 1 min., nukošti. Atšildytus žirnelius 8 min. virti 500 ml pasūdyto vandens, nukošti ir elektriniu maišytuvu sutrinti į piurė, pagardinti aliejumi, citrinos sultimis, prieskoniais; pastatyti šiltai.

Šnicelius išmušti ir perpjauti pusiau ar į 3 dalis, apibarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose, pamirkyti išplaktame kiaušinyje, apvolioti tarkuotame sūryje ir iškepti įkaitintuose riebaluose: 2 šaukštuose aliejaus ir 25 g sviesto.

Likusiuose riebaluose apskrudinti česnakus, juos pagardinti cukrumi ir kepti maišant, iki jis išsilydys. Šnicelius patiekti su žirnelių piurė ir karamelizuotais česnakais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.