Raudoname vyne troškintos vištienos širdelės

Ingredientai:

500 g Vištienos širdelės
4 skiltelė Česnakai
1 vnt. Raudonieji svogūnai
1 vnt. Svogūnai šalotiniai
1 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
1 vnt. Čili pipirai
500 ml Raudonas sausas vynas
pagal skonį druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
300 g Perlinės kruopos (greito paruošimo)
100 g Maskarponės sūris

Gaminimas:

Svogūnai supjaustomi smulkiais kubeliais ir kepami puode iki gelsvos spalvos. Tada sudedamos perlinės kruopos, viskas permaišoma, dedama druska bei pipirai ir pilamas vanduo. Vedama apie 30 min, kol kruopos suminkštėja, gardinama maskarponės sūriu.

Vištienos širdelės apdorojamos, perpjaunamos pusiau ir pamerkiamos į pieną. Po 15 min ištraukiamos, nusausinamos ir apkepamos.

Prieskoninės daržovės labai smulkiai sukapojamos ir apkepamos. Apkepus pilamas vynas ir troškinama, kol nugaruoja apie 30% vyno.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 70min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.