Rožiniai lietiniai su pikantišku įdaru


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

1 vnt. Kiaušiniai
0,33 šaukštelis Druska
3 šaukštas Miltai
80 ml Burokėlių sultys
2 šaukštas Augalinis aliejus
100 g Graikiniai riešutai
150 g Varškės sūris
1 šaukštas Grietinė
1 šaukštas Krienai (tarkuoti)
150 g Silpnai sūdytos lašišos filė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
8 vnt. Lapinės salotos

Gaminimas:

Įmuškite į dubenį kiaušinį, įberkite druskos, sudėkite miltus, supilkite burokėlių sultis ir viską išmaišykite. Įpilkite aliejaus ir išmaišykite tešlą, kad neliktų gumulėlių. Iškepkite plonus lietinius.

Įdarui susmulkinkite maišytuvu graikinius riešutus arba smulkiai juos sukapokite. Sutrupinkite varškės sūrį, pridėkite grietinės ir tarkuotų krienų. Suberkite graikinius riešutus, pasūdykite ir įbarstykite pipirų. Jeigu mėgstate aštriai, galite pridėti čili pipirų ar sutrintą česnako skiltelę.

Kiekvieną blyną aptepkite plonu įdaro sluoksniu. Supjaustykite lašišą. Salotų lapus nuplaukite ir leiskite jiems apdžiūti ant popierinio rankšluosčio. Ant kiekvieno blyno su įdaru dėkite po salotos lapą, vėl užtepkite ploną sluoksnį įdaro ir uždėkite lašišos. Susukite blynus į ritinį ir įvyniokite juos į maistinę plėvelę.

Blynus bent pusvalandį palaikykite šaldytuve. Tada nuimkite maistinę plėvelę ir supjaustykite susuktus blynus į 2-3 dalis. Patiekite ant stalo, sudėję blynų ritinėlius ant salotų lapų.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392