Rudeniška moliūgų suflė

Ingredientai:

1,5 stiklinė Pienas
1 šaukštelis Imbieras (tarkuotas)
1 šaukštelis Cinamonas
4 vnt. Kiaušiniai (tryniai)
0,75 stiklinė Cukrus
1 pakelis Vanilinis cukrus
5 šaukštas Miltai
1 stiklinė Moliūgų tyrė
8 vnt. Kiaušiniai (baltymai)
pagal skonį Imbieriniai sausainiai

Gaminimas:

Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių karščio.

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių.

Dubenyje elektriniu plaktuvu gerai išplakti moliūgą, cukrų, cinamoną, muskato riešutą, kiaušinių trynius ir pieną. Pabaigoje suberti miltus ir gerai išplakti.

Atskirame dubenyje iki standumo išplakti kiaušinių baltymus. Trečdalį atsargiai išmaišyti su moliūgo mase, paskui sumaišyti likusią dalį.

Supilti į sviestu išteptus ir cinamonu pabarstytus indus, sudėti į atskirą kepimo indą, pripildytą labai karšto vandens.

Kepti 190 laipsnių temperatūroje apie 30-40 min., kol švelniai paruduos. Galima apibarstyti susmulkintais imbieriniais sausainiais.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.