Ruginiai lietiniai su karamelizuotais bananais ir pekano riešutais


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

100 g Kvietiniai miltai
100 g Ruginiai miltai
2 vnt. Kiaušiniai
550-600 ml Pienas
1 šaukštelis Cukrus
0,25 šaukštelis Druska
4 vnt. Bananai (dideli)
80 g Pekano riešutai
100-120 ml Klevų sirupas
0,5 vnt. Laimo vaisiai
20 g Sviestas

Gaminimas:

Išsijokite ir sumaišykite miltus, kiaušinius išplakite su druska, cukrumi ir pienu ir palikite pastovėti 20 – 30 min. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinius.

Supjaustykite bananus 1 centimetro storumo riekelėmis, susmulkinkite riešutus. Sutarkuokite smulkia tarka žaliosios citrinos žievelę, kad išeitų pusė šaukštelio masės, iš citrinos išspauskite sultis. Keptuvėje aukštais kraštais išlydykite sviestą, sudėkite bananų riekeles, apšlakstykite citrinos sultimis ir 1 min. kepkite ant kaitrios viryklės.

Tada susilpninkite kaitrumą, supilkite klevų sirupą, minutę pakaitinkite. Tuomet sulankstykite blynelius trikampiais ir sudėkite į karštą sirupą. Apibarstykite riešutais, tarkuota citrinos žievele, uždenkite keptuvę dangčiu ir pakaitinkite 2 – 3 min. ant minimalios ugnies.

Ragaukite karštus su plombyro ledais!

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392