Salotos su aromatingais pievagrybiais

Ingredientai:

1/3 vnt. Pekino kopūstai
4 vnt. Pomidorai
400 g Pievagrybiai (švieži)
1/2 vnt. Svogūnai
sauja Krapai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Prieskoninės žolelės
žiupsnelis Čili pipirai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Jeigu norite pasigaminti salotas pusryčiams, vakare nuplaukite pievagrybius ir supjaustykite riekelėmis. Apibarstykite džiovintomis žolelėmis (baziliku, mairūnu, pankoliu, petražolėmis, kalendra), įdėkite smulkinto česnako, aitriųjų pipirų, užpilkite šaltinio vandeniu ir pastatykite į vėsią vietą.

Ryte supjaustykite pomidorus, pekininį kopūstą, svogūną, krapus. Išimkite iš marinato grybų gabalėlius, sumaišykite su daržovėmis. Salotas apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir išmaišykite.

Porcijos: 2
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.