Silkių kotletai

Ingredientai:

800 g Silkių filė
150 g Svogūnai
50 g Balta duona
200 g Bulvės
250 ml Aliejus
2 šaukštas Miltai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Jei silkė labai sūri, pamirkykite ją šaltame vandenyje ar piene. Filė smulkiai supjaustykite. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.

Baltą duoną išmirkykite vandenyje ir nuspauskite. Bulves išvirkite su luobele, nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Silkę, bulves, pakepintus svogūnus bei išmirkytą duoną sumaišykite.

Masę paskaninkite pipirais ir darykite nedidelius kotletus, pavoliokite miltuose ir iš abiejų pusių apkepkite aliejuje.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.