Skumbrė su spanguolių padažu

Ingredientai:

1 kg Skumbrės (nuvalytos)
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
350 g Spanguolės
2 šaukštas Vanduo
30 g Cukrus
30 g Medus
30 g Sviestas
0,5 šaukštelis Maltas imbieras

Gaminimas:

Žuvį pabarstykite druska ir pipirais ir palaikykite, kol paruošite padažą. Padažui spanguoles sudėkite į puodą (nedidelę saujelę spanguolių palikite patiekalui papuošti), užpilkite vandeniu, suberkite cukrų, įdėkite medaus, imbiero ir virkite 5 min. Tuomet spanguoles drauge su skysčiu pertrinkite, įdėkite sviesto ir truputį pakaitinkite.

Skumbrę keturiose vietose įpjaukite skersai ir kepkite grilyje 8 min. iš abiejų pusių. Patiekite su paruoštu padažu. Papuoškite spanguolėmis. Prie šio patiekalo tinka virtos ir apkeptos ilgomis juostelėmis supjaustytos morkos.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 20min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.