Šokoladinis pyragas

Ingredientai:

100 g Sviestas
1 stiklinė Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
0,3 stiklinė Kakava
0,5 stiklinė Miltai
0,25 šaukštelis Druska
0,25 šaukštelis Kepimo milteliai
40 g Sviestas
3 šaukštas Kakava
1 šaukštas Medus
1 šaukštelis Vanilinis cukrus
1 stiklinė Cukraus pudra

Gaminimas:

Kepimo skardą ištepkite sviestu ir pabarstykite miltais.

Į didelį puodą sudėkite sviestą, puodą užkelkite ant viryklės ir ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą. Tuomet nukelkite nuo ugnies ir suberkite cukrų, kiaušinius ir vanilinį cukrų. Išmaišykite, tuomet suberkite kakavos miltelius, miltus, druską ir kepimo miltelius, dar kartą gerai išmaišykite. Tešlą supilkite į paruoštą kepimo formą.

Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite 25-30 minučių.

Dabar pasigaminkite glajų. Sumaišykite visas glajaus sudedamąsias dalis. Pyragą juo aptepkite neišėmusios iš formos, kol kepinys dar karštas. Kai glajus sustings, pyragą galite pjaustyti ir skanauti.

Porcijos: 10
Pagaminamas per: 40min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.