Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže

Ingredientai:

450 g Kiaulienos šonkauliukai
300 ml Aliejus
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Ryžių actas
1 šaukštas Sojos padažas
1 šaukštas Pomidorų padažas
2 šaukštas Aliejus
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Morkos
žiupsnelis Imbieras
žiupsnelis Česnakai
100 g Ananasai

Gaminimas:

Gilioje keptuvėje „wok“ ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite šonkauliukus (apie 8 min).

Paruoškite padažą: sumaišykite actą, cukrų, sojos padažą ir kečupą.

Keptuvėje „wok“ įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 2 min pakepinkite paprikas, svogūnus ir morkas. Sudėkite į dubenėlį.

Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir trumpai pakepinkite česnakus ir imbierus. Supilkite acto masę. Kai užvirs, suberkite ananasų gabalėlius. Galiausiai sudėkite šonkauliukus, paprikas, svogūnus ir morkas. Pamaišykite, palaukite, kol sušils ir patiekite.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.