Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
450 g | Kiaulienos šonkauliukai |
300 ml | Aliejus |
2 šaukštas | Cukrus |
2 šaukštas | Ryžių actas |
1 šaukštas | Sojos padažas |
1 šaukštas | Pomidorų padažas |
2 šaukštas | Aliejus |
1 vnt. | Saldžiosios žaliosios paprikos |
1 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. | Morkos |
žiupsnelis | Imbieras |
žiupsnelis | Česnakai |
100 g | Ananasai |
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje „wok“ ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų ir jame pakepinkite šonkauliukus (apie 8 min).
Paruoškite padažą: sumaišykite actą, cukrų, sojos padažą ir kečupą.
Keptuvėje „wok“ įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus ir 2 min pakepinkite paprikas, svogūnus ir morkas. Sudėkite į dubenėlį.
Toje pačioje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir trumpai pakepinkite česnakus ir imbierus. Supilkite acto masę. Kai užvirs, suberkite ananasų gabalėlius. Galiausiai sudėkite šonkauliukus, paprikas, svogūnus ir morkas. Pamaišykite, palaukite, kol sušils ir patiekite.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.