Stirnienos išpjova
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Stirnienos išpjova |
7 vnt. | Bulvės |
100 ml | Aliejus |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Rozmarinai |
200 g | Parmezano sūris |
300 ml | Pienas |
100 g | Sviestas |
100 g | Muskato riešutai |
100 ml | Raudonas sausas vynas |
Gaminimas:
Bulves verdame taip, kad jas galima būtų sutrinti. Kai bulvės išverda įpilame pieno ir įdedame sviesto gabaliuką. Viską sutrinam.
Stirnienos išpjovą pabarstome pipirais ir pasūdome. Paliekame trumpam pasimarinuuoti. Tuo metu apkepame muskatinį riešutą raudoname vyne.
Toje pačioje keptuvėje apkepame mėsą iki vidutinio iškepimo (prapjovus, mėsa turi būti šiek tiek rožinė).
Mėsą pateikiame kartu su bulvių koše, papuošiame rozmarinu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 40min.