Suktinukai pomidorų padaže

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos nugarinė
3 vnt. Marinuoti agurkai
2 vnt. Svogūnai
8 riekelė Kumpis
200 g Konservuoti pomidorai
250 g Pomidorai
200 ml Sultinys
2 šaukštas Garstyčios
2 šaukštas Aliejus
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Mėsą išmušti, apibarstyti prieskoniais ir ištepti garstyčiomis. Ant kiekvieno pjausnio dėti po gabaliuką kumpio, griežinėliais supjaustytų agurkų ir šiaudeliais susmulkinto svogūno vieną skiltelę, susukti ir susmeigti. Suktinukus apkepinti aliejuje ir perdėti į lėkštę.

Padažui likusiuose riebaluose pakepinti susmulkintą likusį svogūną, česnaką, sudėti sutrintus konservuotus pomidorus, supilti sultinį ir, sudėjus mėsos suktinukus, troškinti 20–30 min. Pagardinti prieskoniais. Pomidorus supjaustyti kubeliais ir sudėti į troškinį likus 5 min. iki pabaigos.

Valgyti su makaronais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.