Sumuštiniai su lašišos kremu

Ingredientai:

150 g Varškė
100 g Silpnai sūdytos lašišos filė
100 g Majonezas
50 ml Grietinėlė
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
pagal skonį Japoniški krienai „Wasabi“
pagal skonį Petražolės
pagal skonį Krapai

Gaminimas:

Maišytuvu viename inde sumaišome grietinėlę, varškę, majonezą, pusę lašišos, pipirus. Į gautą masę įpilame kelis lašus aštraus padažo ir sudedame smulkintus žalumynus.

Likusį lašišos gabaliuką supjaustome kubeliais ir taip pat sudedame į kremo masę kartu su prieskoniais. Viską dar kartą sumaišome ir patiekiame prie skrudintos duonos, traškučių ar krekerių.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 10min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.