Švelnus varškės desertas su uogų padažu

Ingredientai:

500 g Varškė (liesa)
1 šaukštelis Želatina
2 vnt. Kiaušinių tryniai
8 šaukštas Cukraus pudra
1 šaukštelis Tarkuota apelsino žievelė
1 šaukštelis Tarkuota citrinos žievelė
1 šaukštelis Citrinų sultys
2 šaukštas Medus
250 g Avietės
žiupsnelis Mėtos

Gaminimas:

Želatiną užpilkite vandeniu. Trynius ištrinkite su 3 šaukštais cukraus pudros. Varškę sumaišykite su citrinos, apelsino žievele, sultimis, medumi ir išplaktais tryniais. Išmaišykite želatiną ir sumaišykite su varškės mase. Išdėliokite gautą masę į formeles ir 2 – 3 valandoms pastatykite šaltai.

Uogas, jei šaldytos, atšildykite. Ištrinkite su likusia cukraus pudra ir 5 min. pavirkite. Kai pravės, perkoškite per sietelį. Padažą supilstykite į desertines lėkšteles, ant viršaus uždėkite varškės desertą. Papuoškite mėtų lapeliais.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.