Tiramisas su braškėmis

Ingredientai:

500 g Grietinėlė (33 proc. riebumo)
100 g Cukraus pudra
1 kg Braškės
2 vnt. Biskvito lakštai

Gaminimas:

Išplakite grietinėlę, palaipsniui suberkite 50 gramų cukraus pudros. Biskvitą supjaustykite kubeliais, braškes – į keturias dalis.

300 gramų braškių sutrinkite trintuvu kartu su likusia cukraus pudra. Supilkite į puodą, o kai užvirs, nukelkite sirupą nuo viryklės ir palikite atvėsti.

Ant salotinės dugno ar į nedideles stiklines sudėkite biskvito gabalėlius, apliekite sirupu, tada dėkite sluoksnį kremo, sluoksnį braškių, kol viską susluoksniuosite.

10 min. palaikykite šaldytuve, o po to galima patiekti.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.