Traški jautiena su brokoliais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
300 g | Jautiena |
300 ml | Aliejus |
3 šaukštas | Kukurūzų krakmolas |
1 vnt. | Brokoliai |
2 skiltelė | Česnakai |
1 vnt. | Aitrieji pipirai |
šaukštas | Imbiero šaknis |
sauja | Svogūnų laiškai |
5 šaukštas | Sojos padažas |
5 šaukštas | Cukrus |
3 šaukštas | Citrinų sultys |
Gaminimas:
Gilioje keptuvėje („wok“) ant didelės ugnies įkaitinkite aliejų (jo nepagailėkite). Dėkite krakmole pavoliotus jautienos gabalėlius (ne visus iš karto, per kelis kartus) ir apkepkite, kol bus labai traškūs ir tamsiai rudi. Sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Nupilkite aliejų (jo turi likti tik truputis), sudėkite brokolius, česnaką, imbierą ir aitriųjų pipirų dribsnius. Po minutės supilkite su cukrumi sumaišytą sojos padažą ir citrinų sultis. Pakepkite dvi minutes. Sudėkite jautieną, smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir dar minutę pakaitinkite.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.