Traškūs žuvies gabaliukai tailandietiškai


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

400 g Jūrinės žuvies filė
100 g Kukurūzų miltai
2 skiltelė Česnakai
1 vnt. Čili pipirai
1 vnt. Citrinos
100 g Svogūnų laiškai
2 šaukštas Sojos padažas
1/2 šaukštelis Tailandietiškas žuvies padažas
žiupsnelis Rudasis cukrus
1 šaukštas Imbieras
sauja Mėtos (šviežios)
sauja Peletrūnai
2 šaukštas Žemės riešutų aliejus
2 šaukštas Sezamų aliejus

Gaminimas:

Žuvį nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite stambiomis juostelėmis. Kukurūzų miltus persijokite, suberkite į dubenį. Sudėkite žuvies gabaliukus ir gerai apvoliokite juos miltais.

Česnaką nulupkite ir supjaustykite riekelėmis. Aitriąją papriką nuplaukite, pašalinkite sėklas ir smulkiai supjaustykite. Imbierą nuskuskite, nuplaukite ir sujaustykite šiaudeliais. Svogūnų laiškus, mėtas, peletrūnus nuplaukite ir nudžiovinkite. Svogūnų stiebus supjaustykite žiedeliais, mėtas ir peletrūnus susmulkinkite.

Įkaitinkite gilią keptuvę. Įpilkite žemės riešutų ir sezamų aliejaus ir ant stiprios ugnies maždaug 3 min. apkepkite žuvies gabaliukus, kol jie pasidengs rusva plutele. Perdėkite juos į lėkštę. Keptuvę palikite ant ugnies.

Supilkite į keptuvę likusį aliejų, 1 min. pakepinkite česnaką ir imbierą. Po to sudėkite aitriąją papriką ir svogūnus. Įberkite cukraus, supilkite sojų ir žuvies padažus, sudėkite žalumynus. Išmaišykite ir kepkite 1 min. Iškepusią žuvį apliekite šiuo padažu ir patiekite su citrinos skiltelėmis.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 15min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392