Triušienos apkepas su makaronais

Ingredientai:

500 g Triušienos filė
300 g Makaronai
1 včesnakasnt. Askaloniniai česnakai
1 vnt. Česnakai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
6 vnt. Vyšniniai pomidorai
1 vnt. Salierų stiebai
50 g Sūris
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Makaronus išvirkite. Supilkite į sietelį ir perpilkite šaltu vandeniu.

Triušieną nuplaukite, smulkiai supjaustykite (galima ir sumalti) ir apkepinkite įkaitintame aliejuje. Suberkite smulkintus česnakus ir viską truputį patroškinkite.

Nedideliame puode užvirkite vandenį, į jį trumpam pamerkite pomidorus, tada juos apipilkite šaltu vandeniu ir nuimkite odeles. Supjaustykite stambiais gabalais.

Salierą nuplaukite ir supjaustykite maždaug centimetro dydžio gabalėliais. Salierą ir pomidorus suberkite į bendrą masę ir troškinkite, kol viskas suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais.

Troškintą masę sumaišykite su virtais makaronais. Viską sudėkite į riebalais išteptą kepimo formą. Iki 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje kepkite 40 minučių.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.