Triušienos troškinys

Ingredientai:

1 vnt. Triušis
500 g Pomidorų pasta
1 vnt. Morkos
1 vnt. Salierai
1 šaukštas Aliejus
500 ml Raudonas pusiau saldus vynas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji pipirai
2 vnt. Lauro lapai

Gaminimas:

Triušį ištrinkite pipirais ir druska.

Dideliame puode įkaitintame aliejuje apkepinkite susmulkintas daržoves. Įdėkite į jas gabaliukais supjaustytą triušį, supilkite pomidorų tyrę, vyną ir kelis lauro lapelius. Troškinkite vieną valandą.

Prie šio patiekalo garnyrui labai tinka virtos pupelės.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.