Triušis šeimos pietums
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
400 g | Triušiena |
600 g | Bulvės |
20 g | Lydytas sviestas |
4 vnt. | Kiaušiniai |
150 g | Grietinė |
žiupsnelis | Svogūnų laiškai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Triušieną išvirkite. Kai atauš, supjaustykite nemažais gabalais.
Bulves taip pat išvirkite ir supjaustykite.
Į aliejumi išteptą kepimo indą dėkite pjaustytų bulvių sluoksnį, tada triušieną ir ant viršaus vėl bulves.
Atskirame inde išplakite kiaušinius su grietine, įberkite smulkiai supjaustytus svogūnų laiškus ir druskos. Šiuo mišiniu užpilkite mėsą su bulvėmis ir įdėkite kepti į karštą orkaitę.
Kepkite tol, kol kiaušinių ir grietinės masė sutirštės. Patiekite ant stalo tame inde, kuriame kepė.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.