Vaflių tortas su džiovintais vaisiais
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
20 vnt. | Vafliai |
300 g | Kokoso drožlės |
200 g | Razinos |
200 g | Džiovinti abrikosai |
200 g | Džiovintos slyvos |
200 g | Sviestas |
1 l | Pienas |
200 g | Cukrus |
4 vnt. | Kiaušinių tryniai |
4 šaukštas | Miltai |
2 šaukštas | Tarkuota apelsino žievelė |
Gaminimas:
Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 g pieno. Likusį pieną užvirinkite. Į jį nuolat maišydami supilkite trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, masei praaušus, įmaišykite apelsino žievelę bei sviestą.
Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstydami susmulkintais džiovintais vaisiais. Torto viršų ir šonus aptepkite kremu, pabarstykite kokosų drožlėmis ir papuoškite likusiais vaisiais. Prieš patiekdami palaikykite 12 valandų.
Porcijos: 8
Pagaminamas per: 20min.