Vištiena su grybais

Ingredientai:

1,2 kg Vištiena
150 g Pievagrybiai
2 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
50 g Jautiena
1 skiltelė Česnakai
1 stiklinė Raudonas sausas vynas
1 šaukštelis Karis
2 vnt. Lauro lapai
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Druska

Gaminimas:

Vištą nuplaukite, nušluostykite ir supjaustykite gabalėliais. Morkas ir grybus supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite svogūną.

Keptuvėje aukštais kraštais įkaitinkite aliejų, apkepkite vištienos gabalėlius iš visų pusių, kol apskrus.

Sudėkite ant vištienos svogūnus, grybus, smulkiomis juostelėmis supjaustytą jautieną, skiltelę česnako ir morkas. Įpilkite vyno, įdėkite lauro lapą, įberkite druskos, kario. Jei vištienos gabalėliais bus ne visiškai apsemti, įpilkite šiek tiek vandens.

Troškinkite apie valandą, vis pamaišydami ir įpildami karšto vandens.

Porcijos: 6
Pagaminamas per: 120min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.