Vištienos kepenėlės su grietinėlės ir garstyčių padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
600 g | Vištienos kepenėlės |
2 šaukštas | Sviestas |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
200 ml | Grietinėlė |
1 šaukštas | Garstyčios |
1 skiltelė | Česnakai |
1 šaukštas | Petražolės |
pagal skonį | Druska |
Gaminimas:
Nuo kepenėlių nupjaustykite plėveles, pasūdykite, apibarstykite pipirais. Nedidelėmis porcijomis apkepkite kepenėles svieste, po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepusias dėkite į molinį indą, uždenkite.
Padažui supilkite grietinėlę į gilią keptuvę, užvirinkite. Pavirkite, kol kiek sutirštės. Tada sudėkite garstyčias, išspaustą česnako skiltelę, petražoles, pipirų, druskos. Pakaitinkite dar apie minutę.
Kepenėles patiekite aplietas padažu.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.