Vištienos kotletai su jogurtiniu padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
450 g | Vištienos filė |
1 vnt. | Obuoliai |
1 vnt. | Svogūnai |
2 šaukštas | Manų kruopos |
1 šaukštelis | Karis |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
pagal skonį | Druska |
0,5 stiklinė | Malti džiūvėsėliai |
150 g | Jogurtas (natūralus) |
150 g | Grietinė |
0,5 šaukštelis | Garstyčios |
1 šaukštas | Tarkuota citrinos žievelė |
40 ml | Citrinų sultys |
žiupsnelis | Juodieji malti pipirai |
žiupsnelis | Druska |
1 sauja | Svogūnų laiškai |
žiupsnelis | Čiobreliai |
žiupsnelis | Peletrūnai |
Gaminimas:
Vištienos filė, obuolius ir svogūną supjaustykite gabalėliais ir sutrinkite trintuvu.
Suberkite į vištienos faršą manų kruopas, druską, pipirus ir karį. Išmaišykite. Pastatykite 1 – 2 valandoms į šaldytuvą.
Suformuokite iš faršo kotletus (jei norite, galite įberti į faršą ir cinamono), apvoliokite sėlenų arba džiūvėsėlių masėje su prieskoniais.
Kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 – 12 min. Patiekite su padažu.
Padažui žalumynus sutrinkite, supilkite jogurtą, grietinę, garstyčias, citrinos sultis, suberkite tarkuotą citrinos žievelę. Įberkite, druskos, pipirų, išmaišykite.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 0min.