Vištienos sparneliai su saldžiu citrininiu padažu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 kg | Vištienos sparneliai |
200 ml | Saulėgrąžų aliejus |
pagal skonį | Aitriosios paprikos milteliai |
3 skiltelė | Česnakai |
2 vnt. | Citrinos |
sauja | Petražolės |
sauja | Raudonėliai |
sauja | Čiobreliai |
100 ml | Medus |
1 vnt. | Čili pipirai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Nuplaukite ir nusausinkite sparnelius, nupjaukite šoninį sąnarį, likusius du perpjaukite perpus, sudėkite į dubenį. Įtrinkite susmulkintais česnakais ir aitriųjų paprikų milteliais.
Dubenyje sumaišykite 2 citrinų sultis ir tarkuotą žievelę, 1/2 puodelio smulkintų žalumynų (petražolių, raudonėlių, čiobrelių), 1/2 puodelio medaus ir du šaukštelius smulkiai supjaustytos vidutinio aštrumo raudonosios paprikos. Pagal skonį įberkite druskos, maltų juodųjų pipirų.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sparnelius apliekite pasigamintu padažu ir kepkite, pavartydami iš abiejų pusių, kol gražiai pagels.
Porcijos: 6
Pagaminamas per: 60min.