Vištos krūtinėlė su parmezanu
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:
4 vnt. | Vištienos filė |
75 g | Malti džiūvėsėliai |
40 g | Parmezano sūris |
50 g | Miltai |
3 vnt. | Kiaušiniai |
100 g | Alyvuogių aliejus |
500 g | Pomidorų pasta |
50 g | Mocarelos sūris |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
Gaminimas:
Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Lėkštėje sumaišykite džiūvėsėlius ir tarkuotą parmezaną. Kiaušinius išplakite. Į kitą lėkštę supilkite miltus.
Vištos krūtinėles išmuškite, pagardinkite druska bei pipirais. Tada apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose su sūriu.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištos krūtinėles, apie 8 minutes, kol mėsa pasidengs auksaspalve plutele. Padėkite ant popieriniu rankšluosčiu išklotos lėkštės.
Į didelį kepimo indą supilkite pomidorų padažą. Ant jo suguldykite vištos krūtinėles, ant viršaus sudėkite griežinėliais pjaustytą mocarelą ir pabarstykite tarkuotu parmezanu. Įkaitintoje orkaitėje kepkite apie 15-20 minučių. Patiekite su virtomis daržovėmis.