Voveraičių troškinys su porais ir paprikomis

Ingredientai:

3 vnt. Porai
500 g Voveraitės
2 vnt. Saldžiosios raudonosios paprikos
8 šaukštas Aliejus
3 šaukštas Sviestas
125 ml Daržovių sultinys
2 šaukštas Balzaminis actas
žiupsnelis Cukrus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai

Gaminimas:

Grybus nuvalykite, nuplaukite, stambesnius grybus perpjaukite per pusę. Nupjaukite paprikų kotelius, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite nedideliais gabaliukais. Porus nuplaukite ir supjaustykite gabaliukais, blanširuokite 2 min.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir 2 šaukštus sviesto. Sudėkite voveraites ir apkepkite jas ant stiprios ugnies. Tuomet supilkite daržovių sultinį, prisukite ugnį ir palikite troškintis 8 – 10 min. Įpilkite acto, įberkite druskos ir pipirų.

Sudėkite į keptuvę paprikas ir porus. Troškinkite dar 3 min.

Baigiant troškinti sudėkite likusį šaukštą sviesto. Iš karto patiekite ant stalo.

Vienoje porcijoje – 320 kcal.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 60min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.