Vyne troškinta vištiena
Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338
Ingredientai:
1 vnt. | Višta |
1 žiupsnelis | Miltai |
4 šaukštas | Alyvuogių aliejus |
1 vnt. | Svogūnai |
1 vnt. | Salierai |
125 ml | Sausas baltasis vynas |
3 vnt. | Pomidorai |
0,25 šaukštelis | Raudonėliai |
pagal skonį | Druska |
pagal skonį | Juodieji malti pipirai |
2 šaukštas | Balzaminis actas |
100 g | Grybai |
Gaminimas:
Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.
Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).
Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.
Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.