Vyne troškinta vištiena

Ingredientai:

1 vnt. Višta
1 žiupsnelis Miltai
4 šaukštas Alyvuogių aliejus
1 vnt. Svogūnai
1 vnt. Salierai
125 ml Sausas baltasis vynas
3 vnt. Pomidorai
0,25 šaukštelis Raudonėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Balzaminis actas
100 g Grybai

Gaminimas:

Vištienos gabalėlius pavoliokite miltuose. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų. Trumpai pakepinkite vištienos gabalėlius, sudėkite svogūnus ir salierus, pakepinkite dar 1-2 min. Supilkite vyną, sudėkite pomidorus, pabarstykite raudonėliais, druska ir pipirais.

Uždenkite dangčiu, sumažinkite ugnį ir troškinkite 30 min (vištienos gabalėlius vieną kartą apverskite).

Supilkite balzaminį actą, sudėkite grybus ir patroškinkite dar 5-10 min.

Porcijos: 4
Pagaminamas per: 50min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.