Žalias kriaušių desertas

Ingredientai:

2 šaukštas Medus
4 vnt. Datulės
1 šaukštas Cinamonas
1 šaukštelis Muskato riešutas maltas
500 g Graikiniai riešutai
400 g Anakardžių riešutai
300 g Datulės
70 ml Citrinų sultys
1 šaukštelis Alyvuogių aliejus
1 šaukštelis Vanilės ekstraktas
5 vnt. Kriaušės
2 šaukštelis Cinamonas
1 šaukštas Tarkuota citrinos žievelė

Gaminimas:

Sumalkite graikinius riešutus į miltus, paskui sudėkite į indą muskato riešutą, cinamoną, datules, medų ir truputėlį druskos ir sutrinkite trintuvu. Masę sudėkite į formą.

Kremui sutrinkite trintuvu datules (prieš tai šiek tiek pamirkytas), vanilę, citrinos sultis ir anakardžius (prieš tai kelias valandas pamirkytus) iki vientisos masės. Paskui užtepkite kremą ant pagrindo.

Galiausiai plonomis skiltelėmis supjaustykite kriaušes ir išdėliokite ant viršaus. Paviršių apibarstykite cinamonu ir citrinos žievele. Kelioms valandoms ar netgi parai įdėkite į šaldytuvą, o tuomet – ant stalo.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.