Žemuogių putėsiai su vaniliniu padažu


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 338

Ingredientai:

400 g Žemuogės
1,5 stiklinė Pienas
2 šaukštelis Vanilinis cukrus
2 vnt. Kiaušinių baltymai
1 stiklinė Pienas
2 vnt. Kiaušinių tryniai
1 šaukštelis Cukrus

Gaminimas:

Žemuoges perrinkti, nuplauti ir sudėti į indelius.

Užvirti pieną su vaniliniu cukrumi.

Kiaušinių baltymus suplakti su cukrumi, gautą masę padalinti į kelias dalis ir šaukštu suformuoti rutuliukus. Po vieną pamerkti juos į verdantį pieną ir dėti ant lėkštės atvėsti.

Trynius sutrinti su cukrumi ir nuolat maišant užplikyti stikline pieno. Kad masė sutirštėtų, ją reikia pašildyti ir atvėsinti.

Ant uogų dedami baltymų rutuliukai ir užpilama padažu. Prieš patiekiant atvėsinti šaldytuve.

Porcijos: 0
Pagaminamas per: 0min.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Suskaičiuok! * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.


Notice: Undefined index: publisher_id in /home/aus1023/domains/recipes.lt/public_html/lt/wp-content/plugins/adsense-plugin/adsense-plugin.php on line 392